Uiteraard hebben wij ook bij Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo de afdeling Rally Service & Logistiek. Wat is eigenlijk ‘service’, wel, bij ons bestaat dat uit een team van zeer ervaren monteurs die op alle problemen snel een antwoord hebben. Onze monteurs moeten, en zullen binnen een paar minuten een probleem kunnen oplossen, dit kan op een ‘service punt’ zijn tijdens de een rally-stage, maar ook vaak tijdens de nachtelijke uren als de ORD Rally Wagens onderhouden worden in het kamp.

Hiervoor hebben wij bij Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo een ‘werkplaats op wielen’ die door ons ervaren service-team bestuurd wordt. Ook zij hebben de nodige rally ervaring in huis, en weten met deze kennis zonder problemen vaak over de meest slecht begaanbare wegen en/of paden van bivouac naar bivouac te rijden. Om daar op tijd klaar te staan als U of wij binnen komen na een zware klassement proef tijdens de Cross Country Rally.

Voor deze enorme klussen, hebben wij als Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo een compleet ingerichte GINAF 6×6 Service Truck met speciale aanhanger waarmee wij ook 2 rally wagens kunnen vervoeren. Daarnaast nog een gesloten trailer waarin ook 2 rally wagens getransporteerd kunnen worden en deels ook voorzien is van een aantal gemakken zoals keuken/koelkast blok, slaap gelegenheid voor onze service monteurs.

Cross Country Rally rijden is een zware teamsport, waarbij de piloot, de navigator, de rally wagen en het service team tot het uiterste (zullen) gaan voor een goede prestatie en eindklassering. Zonder goede service geen finish !! Het vraagt dus om veel logistiek denkwerk. En dat denkwerk doen wij, als Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo, graag voor U !  Zo kunnen wij voor u veel zaken regelen !

  • De inschrijving(en) voor de Cross Country Rally(s) die U wilt rijden, Nationaal & Internationaal
  • Een service pakket(en) samenstellen.
  • Transport regeling treffen van uw rallywagen naar de desbetreffende Cross Country Rally.
  • Eventuele catering tijdens deze Nationale of International Cross Country Rally’s.
  • Hotels boeken.
  • Vluchten boeken.
  • De nodige documenten regelen, zoals juiste homologatie documenten van u rally wagen, start documenten, de visa(s) die eventueel nodig zijn, etc.
  • Huur auto’s regelen om eventueel lokaal mobiel te zijn.

Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, bezoek ons voor een vrijblijvend gesprek en laat ons voor U het juist pakket samen stellen. Het gaat ons, Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo, er om, dat U zorgeloos ten volste kunt genieten van de Cross Country Rally waaraan U deelneemt !