Dankzij de jarenlange ervaring, die Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo heeft, in het ontwikkelen, opbouwen en prepareren van diverse Cross Country Rally wagens voor vooraanstaande Nationale en Internationale Cross Country Rally’s, zit U bij ons aan het goede adres.

Onze afdeling ‘Development’ beschikt over de expertise en de faciliteiten om in geheel eigen beheer een standaard wagen te transformeren naar een ‘winning’ Cross Country Rally wagen. Mede door de jaren opgebouwde vakkennis in veiligheid, ontwikkeling van rally-motoren & motorenelektronica, versnellingsbakken, aandrijflijnen, suspension en remsystemen is voor Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo uitsluitend het beste goed genoeg.

Hiervoor onderhouden wij ook o.a. nauwe contacten met werelds meest toonaangevende fabrikanten en toeleveranciers, waarbij wij hoge kwaliteitsnormen eisen en hanteren. Daarnaast  houden wij nauwlettend de strenge technische FIA reglementen in de gaten, waardoor uw Cross Country Rally wagen zo ‘scherp’ en competitief mogelijk geprepareerd zal zijn.

Zodoende kunnen wij U een compleet faciliteitenpakket aanbieden. Dit kan zijn variërend van het zelfstandig ontwikkelen, opbouwen en preparen van de ORD-series of andere merken, tot en met het opzetten & uitwerken van testprogramma’s en het verlenen van technische service op iedere gewenste locatie*. Naast de (door) ontwikkeling en opbouw van onze ORD-series, zijn wij ook gespecialiseerd in het re-builden, onderhouden en prepareren van onze en uw Cross Country Rally wagen vóór en tijdens een rallyseizoen.

Ook zullen de door ons, Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo, gebouwde Rally wagens door ons bij de FIA worden gehomologeerd. Zodat U als klant met een goedkeurde Cross Country Rally wagen zorgeloos deel kan nemen aan de diverse Nationale & Internationale Cross Country Rally’s.

Dankzij deze werkwijze, de kwaliteit, de perfectie tot in het kleinste detail, en de nauwe betrokkenheid van Off-Road Rally Development / 4×4 Centrum Ermelo worden wij enorm gewaardeerd, dat blijkt uit de succesvolle klantenkring. En wellicht zegt U nu: “laat ik eens contact opnemen”. En dat kan via het Contact formulier op deze site, waar U ook ons adres en telefoonnummer vindt. Wij zien U graag verschijnen voor een vrijblijvend gesprek.

* voor deze informatie verwijzen wij U naar de pagina Rally Service & Logistics op deze website.